Tuesday, September 20, 2016

Short Term Trading Strategies That Work Connors Pdf

Hoe ek handel met slegs die 2-periode RSI Larry Connors is 'n ervare handelaar en uitgewer van handel navorsing. Saam met Linda Raschke, skryf hy die boek, Street intelligensie. wat is 'n stewige versameling van handel strategieë, insluitend die Heilige Graal. Wat is so fantasties oor die 2-tydperk relatiewe sterkte-indeks (RSI) dat 'n goed beskou handelaar soos Larry Connors dit sou stel as aanwyser Laat s uit te vind. Trading Reëls 2-periode RSI Strategie Koppeling n ossillator met 'n tendens aanwyser is die gewone benadering. Byvoorbeeld, Connors aanbeveel die 200-tydperk bewegende gemiddelde en StockChart het dit gedoen in hul RSI2 voorbeelde. Maar ek het 'n kinkel in hierdie vinnige ossillator. Laat s weg te doen met 'n aparte tendens aanwyser, en laat die 2-tydperk RSI leidraad ons in op die tendens. Ek geniet altyd om minder op my kaarte. Die 2-tydperk RSI (soos die 2-tydperk ADX) is uiters sensitief. Ons verwag dat die 2-tydperk RSI sal tydens 'n up tendens baie oorgekoop seine gee. Natuurlik, die meeste van hierdie oorgekoop seine sal misluk omdat die 2-tydperk RSI nie bedoel vir die opspoor van groot terugskrywings. So, wanneer 'n oorgekoopte 2-tydperk RSI eintlik daarin slaag om die druk van die mark af, ons weet dat 'n down tendens begin het. Pas dieselfde logika te oorverkoop RSI seine in beer tendense om ons bewus te maak van die begin van die bul tendense. Lang Opstel 2-tydperk RSI val onder 5 Prys breek bo die hoër swing hoog dat gevorm net voor die RSI sein (bevestiging van bul tendens) 2-tydperk RSI val onder 5 weer koop op breek van 'n hoë van 'n lomp bar Kort Setup 2- tydperk RSI gaan bo 95 prys breek onder die laer swaai laag dat gevorm net voor die RSI sein (bevestiging van beer tendens) 2-tydperk RSI styg bo 95 weer koop op breek van lae van 'n lomp bar om op te som, moet ons 'n twee RSI seine. Die eerste een om te wys ons die tendens, en die volgende een om ons Trade Show. 2-periode RSI Trading Voorbeelde Wen Handel RSI oorverkoop Dit is 'n daaglikse skedule van FDX. Die onderste paneel toon die 2-tydperk RSI aanwyser met oorgekoop en oorverkoopte vlakke onderskeidelik vasgestel op 95 en 5. Die RSI val onder 5. Dit was ons sein om te kyk vir die laaste hoër hoog. Ons gemerk met die stippellyn en gekyk het nie nou. Prys opgeskuif en het die weerstand vlak. Die 2-tydperk RSI oorverkoopte sein was geloofwaardig. Hoewel ons nie hierdie oorverkoopte sein het nie, sy sukses bevestig dat die mark is nou in 'n opwaartse tendens. Tyd om te kyk vir 'n verhandelbare sein. Die volgende 2-tydperk RSI sein kom gou dit onder 5 val weer. Ons koop as die prys bo die lomp bar gemerk met 'n groen pyl gapped. Dit was 'n uitstekende lang handel. Om te verduidelik hoe ons uitvind tendens veranderinge in hierdie strategie, vyf Ek uitgemerk die RSI oorgekoop seine wat versuim het om die mark af te stoot in die rooi. Hierdie mislukkings is algemeen in 'n bul tendens. Maar die laaste oorgekoop sein omkring in swart het die mark af onder die laaste laer swaai laag. Die mark vooroordeel verander vanaf lomp te lomp. Verloor Handel RSI oorgekoop Hierdie grafiek toon die 6J termynmark met 20 minute bars en 'n minder rooskleurige prentjie. Die 2-tydperk RSI gestyg bo 95, en ons begin aandag te skenk aan die laaste groot spilpunt laag. 6J val onder die ondersteuning vlak en bevestig 'n verandering van die tendens. Ons het begin soek na oorgekoop seine vir 'n kort ambagte. Die RSI oorgekoop sein kom, en ons kortsluiting onder die lomp binne bar. Prys gestop uit ons posisie binne 'n uur. Vergelyk die prys aksie rondom die eerste RSI sein in beide voorbeelde. Die kwaliteit van die eerste RSI sein wys vir ons as die dreigende tendens verandering is eg. In die wen handel, die eerste oorverkoopte sein was soliede, en prys gestyg tot die weerstand te breek sonder huiwering. Dit het groot lomp momentum wat ons handel ondersteun. Maar in die verlies van byvoorbeeld die eerste oorgekoop sein het nie dadelik te keer die prys. In plaas daarvan, het dit gestyg tot verdere na 'n hoër hoë voor val deur die ondersteuning vlak te maak. Dit RSI sein is minderwaardig. Vandaar die tendens verandering dit te kenne gegee is minder betroubaar. Review 2-periode RSI Trading Strategie ek het pret met die 2-periood RSI. Dit is 'n baie nuttige weergawe van RSI wat jy kan byvoeg by jou handel toolbox. Ek vind waarde in hierdie handel instrument soos dit beklemtoon waar die prys aksie kry interessant. Die 2-tydperk RSI bevind potensiaal kort termyn wip punte van die mark. En na gelang van die mark wenke of nie, vorm ons ons mark vooroordeel en kry ons handel seine. Volgens ons handel reëls, is ons op soek na 'n suksesvolle oorverkoopte sein na die up tendens bevestig, voordat ons die volgende oorverkoopte sein te koop. Wat hierdie benadering impliseer is dat 'n mens 'n goeie handel is meer geneig om te word gevolg deur nog 'n goeie handel. Statisties gesproke, is ons afhanklik van die korrelasie van suksesvolle seine, 'n nuttige konsep in trending markte. Ons metode van die gebruik van die 2-tydperk RSI te tendens veranderinge vind die beste werk wanneer jy probeer om die einde van 'n goed gevestigde neiging om te vang. Larry Connors navorsing kom met prestasie statistieke. En die statistieke van die RSI2 back-toets in sy boek lyk uitstekend. As jy voel die versoeking om dit meganies handel, dink weer, want die resultate is historiese. Maar sy boek, Hoe Markte regtig werk, is beslis 'n groot lees. Dit het back-toetsuitslae van handel strategieë en prys aksie gedrag, insluitend hoogtepunte / laagtepunte, VIX, sit / oproep verhouding en nog baie meer. Dit bied die resultate duidelik in 'n pragtige tafels om jou te wys hoe markte regtig werk. Lees dit vir die volledige antwoord op waarom Connors beveel die 2-tydperk RSI. (Connors het onlangs vorendag gekom met ConnorsRSI, iets wat ek sien uit daarna om die hersiening. As jy wil om voort te beweeg, kan jy meer inligting hier kry.) Evan Evans sê Wel, ek dink wat gewerk het in die eerste voorbeeld was die ingang bar was bo die prys van die eerste RSI2 sein, dus was dit van die opstel en dit kon maklik geïgnoreer. Ek stem heeltemal. Dankie vir jou kommentaar. Ek meer aandag skenk aan punte swaai in my handel wat die formulering van die handel reëls verduidelik soos hierbo. Jou punt maak 'n uitstekende sin. Evan Evans sê Mmm, ek sien, maar ek is seker dat dikwels gebeur (prys breek terug) d moet backtest om te sien of dit te veel goeie ambagte elimineer. Maar wat ek gesê het oor die inskrywing sneller bar nie s heeltemal net my menslike instink, nie backtested of selfs nagegaan word teen enige bestaande historiese data. True. My dag handel ervaring sê vir my dieselfde, dat dit die moeite werd deur 'n paar gek terugsakkings te hou. Van my waarneming, prys te breek terug kom nie t gebeur baie in duidelike sterk tendense, wat is die mark waarin ek is gerig op hierdie benadering. Soos in die eerste voorbeeld, waar RSI2 oorverkoop 'n paar keer het sonder om te breek onder die vorige swing laagtepunte. Evan Evans sê Hi Gale, en ook, as ek dieper in die begrip van hierdie strategie delf, kan jy dalk 'n bietjie meer oor hoe jy die swing hoë gebruik voordat die eerste RSI2 sein Dit bepaal verduidelik sê: t altyd die geval wees, so hoe ver terug gaan jy, en wat 'n geldige hoër hoë versus 'n ongeldige hoër hoë Dankie Gale, geniet wat hierdie strategie met jou. Sodra ek 'n oorverkoopte sein te kry, ek begin soek links en merk die swaai hoogtepunte voorkant daarvan. Gewoonlik, sal ek fokus op die eerste hoër swing hoë ek kom oor as die weerstand teen gebreek voordat ek 'n lomp vooroordeel aan te neem. Eintlik, s dit nie gooi 'n klip, maar die swing hoë behoort beduidend wees. Die logika is net 'n weerstand vlak dat indien gebreek, bevestig my lomp mark vooroordeel te identifiseer. Dankie Evan, geniet dit ook. Voel vry om my te e-pos by galenwoods tradingsetupsreview as jy wil om dit verder te bespreek. Ek hou van die RSI 2 Periode Setup, ek probeer om hierdie metode te verstaan. Futures en forex bevat aansienlike risiko en is nie vir elke belegger. 'N belegger kan potensieel verloor al of meer as die aanvanklike belegging. Risiko kapitaal is geld wat verlore kan gaan sonder kinders finansiële sekuriteit of lewenstyl gedrang te bring. Slegs risiko kapitaal gebruik moet word vir die verhandeling en slegs diegene met genoeg risiko kapitaal moet handel oorweeg. Vorige prestasie is nie noodwendig 'n aanduiding van toekomstige resultate. Die inhoud webwerf is slegs vir opvoedkundige doeleindes. Alle transaksies is ewekansige voorbeelde gekies om die handel setups te bied en is nie werklik ambagte. • Alle handelsmerke behoort aan hulle onderskeie eienaars besit. Ons is nie geregistreer by enige regulerende liggaam wat ons toelaat om finansiële en beleggingsadvies gee. Trading Opstellings Review 2016 Werk-familie spillover en die kos keuse hanteringstrategieë van lae lone in diens ouers Abstract integrasie van hul werk en gesin woon is 'n alledaagse uitdaging vir Onderneming ouers. Mededingende eise vir ouers begrip van familie en werk rolle, spillover, en voedsel keuse strategieë gebruik van oop kwalitatiewe onderhoude. Data-analise is gebaseer op die konstante vergelykende metode. Hierdie ouers beskryf affektiewe, evaluerende en gedragsprobleme gevalle van werk-familie spillover en roloorlading as normatiewe dele van die alledaagse lewe en dominante invloed op hul voedselkeuses. Hulle gebruik voedselkeuse hanteringstrategieë om: 1) te bestuur gevoelens van stres en moegheid, 2) verminder die tyd en moeite vir etes, 3) herdefinieer betekenis en verwagtinge vir kos en eetgewoontes te verminder, en 4) stel prioriteite en handel af kos en eetgewoontes teen ander familie behoeftes. Slegs 'n paar ouers wat aanpasbaar strategieë wat werk of familie omstandighede verander na die ervaring van konflik te verminder. Die meeste hanteringstrategieë is gemik op die bestuur van gevoelens en herdefiniëring betekenis, en was onvoldoende vir die vermindering van die alledaagse swaarkry van spillover en roloorlading. Sommige strategieë vererger gevoelens van stres. Hierdie bevindinge het implikasies vir 'n familie voeding, kos uitgawes, voedingswaarde selfdoeltreffendheid, sosiale konneksies, beleid voedselhulp en werkplek strategieë. Sleutelwoorde: werk-familie, kos keuse, lae lone, ouers, Verenigde State van Amerika Agtergrond Werkzaam ouers gesig daaglikse uitdagings om hul voedselkeuses as gevolg van die behoefte om veeleisende werk en gesinslewe te integreer. Toenemende familie werksure, werk / gesinskonflik en werkskedule onbuigsaamheid aanleiding gee tot minder familie etes voorberei of geëet by die huis, tipies van armer voedingswaarde. Hierdie omstandighede maak kos keuses onder Onderneming ouers in baie Westerse kulture 'n probleem met belang vir die bevordering van gesondheid en voorkoming van siektes, veral onder lae-inkomste gesinne. Ons doel in hierdie studie was om te verstaan ​​hoe die integrasie van werk en gesinsrolle is wat verband hou met die kos keuse hanteringstrategieë van lae-loon in diens ouers. Die meeste Amerikaanse ouers in diens (Buro van die Labor Statistics, 2005), en weeklikse werksure toegeneem het onder dubbelinkomstegesin paartjies (Bond, Thompson, Galinsky, Euro Found, 2005) Dit is nie verbasend dat die meeste Amerikaanse werkende ouers rapporteer werk-gesinskonflik , wat gekenmerk word deur hul stryd om die botsende eise van werk en gesinsrolle (Thomas Barnes, 1996) te integreer. Swak fisiese en geestelike gesondheid is ook geassosieer met 'n hoë vlakke van die spanning wat voortspruit uit die werk-gesinskonflik (Frone, 1996 Frone 2003), veral onder werkers met minder beheer by die werk (Tausig Nicklas, 2005). Uit 'n ekologiese perspektief, is stressors binne en buite die gesin voorgestel dat individuele en familie gedrag beïnvloed deur daaglikse of weeklikse, werklike of vermeende, skaarste aan tyd en energie (Grzywacz, Almeida, tyd of energie, kan hulle voel dat hulle geen persoonlike hulpbronne gelaat om te gaan met familie etes en gesonde kos keuses. Lae-loon werk en beperkte finansiële hulpbronne kan die eise aan lae - en gematigde-inkomste werkers te verhoog of hul vermoë om die eise te voldoen beperk. Onder Onderneming ouers, werk en gesin te voorsien die primêre sosiale omgewings vir kos keuses. Job voorwaardes en prosesse soos status werk laag (Marmot, Smith, Stan Field, Patel, Noord, Hoof et al. 1991), swak beroepstoestande (Sacker, Bartley, Firth, vermoëns om familie rol vereistes te voldoen . familie toestande soos die teenwoordigheid van 'n eggenoot en die ouderdom en teenwoordigheid van kinders kan tyd en finansiële eise raak op werkende volwassenes. gesinsrolle kan ook geleenthede te verhoog vir die eet van familie etes by die huis en gee instrumentele en sosiale ondersteuning vir kos verkryging en maaltyd voorbereiding, hoewel dit verskil volgens geslag (Devault, 1991 Schafer Perry, 2003). Individuele eienskappe is ook geassosieer met 'n dieet gedrag. Vroue, ouer volwassenes en volwassenes met meer formele onderwys en inkomste te rapporteer oor die algemeen beter dieet (Berrigan, Dodd, Troiano et al. 2003 Li, Serdula, vaal, Mokdad, Bowman, Wethington, 1992). Aspekte van die werk, familie, en die individu is onafhanklik verband hou met kos keuse gedrag en dieet. Maar mense woon multidimensionele lewens, en hulle kos keuses voorkom in 'n omgewing waarin die werk, familie, en individuele belange moet geïntegreer. Werkende ouers probeer om strategieë te gaan met botsende familie en werk rolle ontwikkel verteenwoordig die alledaagse uitdagings om die kos keuses van gewone mense. Tot nou toe het hierdie uitdagings is wyd erken, maar nie stelselmatig ondersoek. Die hantering is gedefinieer as schooler, 1978). Ons gedefinieer voedselkeuse hanteringstrategieë, vir die doeleindes van hierdie studie, soos die maniere waarop mense aktief gekonseptualiseer en bestuur kos seleksie in reaksie op die emosionele, tydelike, of fisiese stremming van botsende werk en gesinsrolle. Kos keuse strategieë is gewoontemisdadiger gidse wat mense ontwikkel vir die kies van kos en drank vir verbruik (Sobal, Bisogni, Devine, Jastran, komende). Die huidige studie is ontwerp om voort te bou op 'n vorige ondersoek van invloede op vrugte en groente verbruik (Devine, Connors, Sobal et al. 2003). In hierdie studie het die deelnemers geïdentifiseer werk as 'n bron van persoonlike en sosiale hulpbronne en eise, en 'n omgewing vir kos keuses. Diegene bevindings voorgestel dat bykomende konseptuele ontwikkeling nodig is om te verstaan ​​hoe lae - en matige-loon in diens ouers ervaar die sosiale prosesse en voorwaardes van familie en werk rolle en hoe integrasie van hierdie rolle geraak hul voedselkeuse hanteringstrategieë. Die huidige studie is ontwerp om hierdie gaping in die literatuur te vul. Studie ontwerp 'n Voorlopige teoretiese model, gebaseer op vorige werk met dieselfde gehoor en sosiale teorieë, gelei werwing en studie ontwerp. Die voorlopige model beklemtoon die dinamiese interaksie tussen individuele eienskappe met sosiale prosesse en voorwaardes van die werk af en van familie op individuele en familie kos keuses. Hierdie model gebruik 'n ekologiese perspektief (Bronfenbrenner, 1979 Grzywacz en gesondheidsbevordering geleenthede (Verbrugge, 1982). 'N Konstruktivistiese benadering is gebruik omdat ons wil weet hoe mense ervaar en verduidelik hul voedselkeuses met betrekking tot hul werk en gesinsrolle was. Metodes deelnemer werwing Ons gewerf lae-loon in diens ouers deur middel van gemeenskap agentskappe, koerantadvertensies, plakkate in die buurt winkels en op werkspersele, en die gebruik van sneeubal tegnieke. Ons gewerf moeders en vaders tussen 25 en 51 jaar oud, werk 20 of meer uur per week in een van die vier lae-loon beroepsgroepe (diens, klerklike, verkope, of produksie besetting) en met ten minste een kind 16 jaar oud of jonger lewe by die huis drie of meer dae per week. Alle deelnemers het in 'n multi-etniese metropolitaanse gebied in New York met 'n bevolking van sowat een miljoen mense. Ons gewerf ongeveer gelyke getalle werk vaders en moeders wat swart, wit, en Latino was, die drie belangrikste rasse / etniese groepe in die gebied. Ons gesoek diversiteit in tipe werk, en tipe huishouding. Data-ontleding was aan die gang, en die resultate van prelimimary ontleding gelei daaropvolgende werwing. Snowball tegnieke is gebruik om deelnemers met besondere etniese agtergronde, werk (bv laat skof) of familie omstandighede (bv enkele vader) as ons agtervolg ontluikende bevindinge vind. Ons het voortgegaan werwing en ontleding totdat daar geen nuwe temas na vore gekom uit onderhoude, en theortetical volop bereik (Sobal, 2001). Data-insameling Twee vroue onderhoudvoerders gedoen om die ongeveer een uur, in-diepte onderhoude in Engels, op deelnemer Guba, 1985). Onderhoudvoerders aangeteken veldnotas na elke onderhoud wat metodologiese, analitiese, omgewings - en onderhoud gehalte Waarnemings ingesluit. Data-analise Ons het deurlopende data-analise met behulp van prosedures gebaseer op die konstante vergelykende metode (Strauss 8) interpretasie van bevindings in die konteks van bestaande teorie en empiriese navorsing. Bevindinge Vyf en dertig Onderneming moeders en 34 Onderneming vaders 25-51 jaar oud aan hierdie studie deelgeneem (Tabel 1). Deelnemers self-geïdentifiseer as deel uitmaak van een of meer van die drie belangrikste rasse / etniese groepe in die navorsing gemeenskap: swart, wit, en Latino. Terwyl die meeste deelnemers 'n eggenoot of lewensmaat wat by hulle woon, het 15 van die vaders en 46 van moeders was enkelouers. Terwyl al die deelnemers moes een of meer kinders 16 jaar oud of jonger lewe saam met hulle, 'n gedeelde toesig oor kinders met ex-vennote. Minstens twee-derdes berig huishoudelike inkomste laer as die land mediaan (2000). Studie deelnemers gewerk 20 of meer uur per week in diens, klerklike, kleinhandelverkope, en produksie werk, die vier laagste loon beroepsgroepe in die navorsingsgebied. Deelnemers werk weerspieël gendered beroeps - patrone in die navorsing gemeenskap (2001). Byvoorbeeld, ons gewerf minder vroue as mans in die produksie en meer vroue in kerklike posisies. Sewe deelnemers het meer as een werk, en deelnemers het 'n verskeidenheid van weeklikse en daaglikse skedules, met sowat 'n derde met veranderlike werkskedules. Eienskappe van studie deelnemers 'n spillover raamwerk vir die integrasie van werk en gesin op voedselkeuses Die lae-loon werkende ouers wat deelgeneem het aan hierdie studie aangebied daaglikse werk en gesinslewe gevul met mededingende eise op hul tyd, energie en gevoel van welsyn. Deelnemers aangebied invloede op hulle kos keuse strategieë binne elk van hierdie rol instellings en as gevolg van oorlading van die twee rolle gekombineer. Studie deelnemers beskryf hoofsaaklik negatief, maar soms positief, spillover van die werk aan familie en familie om te werk en roloorlading van die twee gekombineer as 'n proses met drie komponente: 1) beïnvloed of gevoelens, 2) interpretasie en evaluering van gevoelens, en 3) gedrag, in die vorm van voedsel keuse hanteringstrategieë. Dit spillover proses is aangebied as wedersydse onder die drie komponente voedselkeuse hantering gedrag geïnterpreteer as beide die gevolg en 'n bron van bedreigings vir gesinsrolle en bydraers tot skuldgevoelens of bevrediging wat voortspruit uit die werk-familie spillover en roloorlading. Werksomstandighede en prosesse wat voedselkeuses Studie deelnemers aangebied werksomstandighede as stressors op beide voedselkeuses by die werk en buite die werk. Job toestande wat uitgebeeld as bronne van stres en negatiewe spillover van die werk aan die huis ingesluit: werk skedule (oortyd, ure, skofte, gevarieerde skedules) reis op die baan 'n gebrek aan werksekerheid lae salaris gebrek aan werk buigsaamheid en afstand van die werk van huis. Die eienskappe van die kos by die werkplek het ook bygedra tot werksontevredenheid hierdie sluit in: 'n hoë beskikbaarheid van gebakte produkte en lekkers, kos gebruik as 'n beloning deur toesighouers, hoë voedselpryse koste, lae gehalte kos, en kommer oor die veiligheid van die voedsel beskikbaar by die werk. Deelnemers beskryf ook sosiale prosesse by die werk as by te dra tot hul ervarings van werkstres. Dit sluit in: 'n stresvolle werk klimaat, werkspanning insluitende 'n hoë fisiese en geestelike eise van werk en 'n lae werksbevrediging. Voorbeelde van negatiewe spillover oorheers die onderhoude. Die paar positiewe voorbeelde van spillover van die werk aan familie sluit in die omgekeerde of afwesigheid van negatiewe spillover faktore, spesifiek: gratis of goedkoop kos by die werk, werk buigsaamheid daardie tyd toegelaat gedurende die werksdag vir 'n familie of persoonlike take of vir persoonlike af-tyd 'n positiewe werkklimaat, en 'n gevoel van werkstevredenheid. Familie voorwaardes en prosesse wat voedselkeuses Die deelnemers beskryf sommige familie voorwaardes as bronne van stres en negatiewe spillover van die huis af te werk. Dit sluit in: 'n enkelouer met jong kinders ontbreek hulp met kos by die huis van 'n vennoot of ander familielid 'n vennoot of 'n kind met gesondheidsprobleme versorging verantwoordelikhede vir ander familielede onvoldoende huishoudelike inkomste lang afstande van die werk af en kindersorg en beperkte vervoer . Ander voorwaardes uitgebeeld as uitdagings vir voedselkeuses by die huis ingesluit: 'n vennoot se werkskedule wat ingemeng het met die hulp van die huis af of teenwoordigheid tydens maaltye, familie of kind aktiwiteite wat meegeding vir etenstyd (bv sport), huweliksprobleme en familie druk, lae huweliksprobleme of ouerlike tevredenheid, en 'n gebrek aan familie ondersteuning vir gesonde kos keuses. Deelnemers minder gereeld laat optrek positiewe spillover van familie te werk. Familie voorwaardes wat bygedra het tot positiewe spillover van familie te werk sluit in die omgekeerde of afwesigheid van baie van die negatiewe toestande, spesifiek, gereelde hulp van vennote, uitgebreide familie en vriende met kos en eet van voedsel of etes gebring van die huis af tot buigsaamheid in die gesin werk skedule wat meer tyd toegelaat gereed vir werk of tyd vir jouself naby genoeg om te werk by die huis kom vir etes of te ete voorbereiding en genoeg huishoudelike inkomste begin om voorsiening te maak vir 'n wyer verskeidenheid van voedsel aankope by die werk lewe te kry. Individuele eienskappe en voedselkeuses Hierdie werkende ouers ook geïdentifiseer persoonlike fisiese of geestelike gesondheidstatus, kos en voeding ideale, voedselverwante vaardighede en trots en tevredenheid met kook en voorbereiding van voedsel, en die lewe natuurlik kos ervarings as die vorming van die manier waarop hulle bestuur kos en eetgewoontes in die konteks van werk en familie verantwoordelikhede. Karakterisering van werk-familie spillover Die deelnemers beskryf werk-familie spillover as 'n proses met affektiewe, interpretatiewe en gedragsprobleme komponente, interaksie in 'n wedersydse wyse waarop ouers ervaar in die eerste plek as 'n negatiewe, en meer selde as positief, invloede op voedselkeuses. Spillover was die meeste duidelik by oorgang tye, hetsy voor werk wanneer ouers probeer almal gevoed en vir die werk of skool, of na die werk toe hulle probeer om in te pas al die familie aand aktiwiteite en kry die kinders in die bed te kry. Tydens dié oorgang tye is 'n maaltyd dikwels uitgebeeld as net nog een ding gedoen te kry. Benewens directional spillover effekte van die werk aan familie of familie om te werk, baie van hierdie werkende ouers beskryf gevoel druk op voedselkeuses uit die oorlading van hul gesamentlike werk en gesinsrolle. In die affektiewe domein. hierdie ouers beskryf negatiewe gevoelens van wanneer eise oortref beskikbare hulpbronne was die reël eerder as die uitsondering vir die meeste van hierdie diens ouers. 'N getroude pa in die studie beskryf sy gevoelens oor hierdie dae: Ons sal wees soos okay, alles wat jy wil, eet dit. 'N Enkelma beskryf haar gevoelens oor die werk familie druk: Elke dag m vertrou op my werk. In die interpretasie domein. deelnemers geïnterpreteer en geëvalueer hierdie gevoelens van die werk of familie. Moeders en vaders wat negatiewe interpretasies van werk of familie eise aangebied het verduidelik dat hulle nie die tyd of energie om goeie ouers te wees en voed hul families om kos en / of kook geniet met hul families, na gesonde persoonlike voedselkeuses maak of te maak gehad het nie tyd vir persoonlike ontspanning of ontspanning. Een ma het gesê: moeders en vaders wat ietwat verskillende interpretasies van spillover. Die werkende ma's in hierdie studie geïnterpreteer kompromieë in voedselkeuses as botsende met hul persoonlike verwagtinge oor die moeder rolle soos die voorbereiding van gesonde familie etes wat kinders graag eet etes saam met hulle kinders, en te weet wat hul kinders eet. Vir sommige moeders, om seker te maak hul kinders gaan slaap met die beste wat hulle kon die meeste dae doen. Maar hulle is nie so goed soos wat ek kon óf maak. So dit beteken soort pla my. Die vaders in hierdie studie was minder geneig om die kwessie van ouerlike tevredenheid verhoog wanneer dit gaan oor die werk en familie spillover en eet. Baie van hierdie vaders, veral diegene wat vroeë oggendure, laat skofte, of baie gewerk oortyd, gemis in staat is om maaltye te eet met hul families. Maar vaders algemeen gefokus op ontbreek die familie tyd, nie op die kos of die geleentheid om kos voor te berei vir die familie. Een enkele pa van twee wat net twee keer 'n week twee bane gewerk en was by die huis vir aandete is hard gedruk word om te beskryf wat sy kinders eet, maar hy het dit nie uit te beeld as 'n bron van kommer. Deelnemers wat positiewe interpretasies van werk en gesin eise het soms beskryf tyd druk as hanteerbaar as gevolg van hul persoonlike vaardighede in die beplanning etes, die bestuur van hul tyd om te shop vir kruideniersware op die werk breek, of bring oorskiet van die huis om te eet by die werk. Maar hierdie beplanning het soms 'n geruime tyd verbintenis. Een ma dikwels spandeer haar dag af gedeeltelik kook en verpakking van vleis sodat haar dogter of die man aandete vinnig kan voorberei op weeknights. Gedrag: voedselkeuse hanteringstrategieë in die gedragswetenskappe domein. deelnemers beskryf vier hoofkategorieë van voedsel keuse hanteringstrategieë om die integrasie van werk en gesinsrolle en een kategorie van aangepaste strategieë daarin slaag om werk en gesin voorwaardes verander. Die vyf kategorieë van hanteringstrategieë word in Tabel 2. Model kwotasies word in die tabel aan elke strategie te illustreer, maar elke strategie wat beskryf word deur verskeie deelnemers. Die vier hoof kategorieë van voedsel keuse hanteringstrategieë ingesluit: 1) die gevoelens van stres en moegheid van spillover bestuur (behandeling, parallel eet en te vergoed), 2) die vermindering van die tyd en moeite wat gebruik word vir kos en etes (draai maaltye, vereenvoudig en spoed up, multitasking, beplanning wat voorlê, en om te help met kos), 3) herdefiniëring en die vermindering van verwagtinge (herdefiniëring saam eet, serial eet), en 4) die stel van prioriteite en handel af (prioritiseer kos en eet, handel af). Die meeste van hierdie strategieë is gemik op die bestuur van die gevoelens van stres as gevolg van spillover en oorlading en die vermindering van verwagtinge nie met die aanspreek van die bronne van spillover en oorlading. Voedselkeuse hanteringstrategieë Slegs 'n paar deelnemers wat verband hou langtermyn-aangepaste strategieë wat hulle gebruik om te probeer om konflik tussen werk en gesinsrolle te verlig. Op die werk kant, sommige deelnemers het verlaat of beplan om 'n veeleisende werk te verlaat vir 'n minder veeleisende een of verandering van 'n werk verskuiwing na meer samewerking met 'n vennoot toe te laat. Ander aangepaste strategieë deur ouers berig ingesluit beperk weeklikse tyd vir aktiwiteite buite die huis soos sport, of met behulp van die werk buigsaamheid te bring hul kinders te werk. 'N Paar enkelouers het romantiese vennote wat met meel voorbereiding gehelp of versorg hul kinders. 'N Enkele voedselkeuse praktyk soms ontmoet 'n verskeidenheid van behoeftes. Byvoorbeeld, is kitskos onder andere beskryf deur ouers as 'n strategie om te gaan met die werk moegheid of stam, te bespoedig 'n maaltyd, om die familie te behandel, of om ontspanne familie tyd saam het. Meenemen of kitskos is albei beskryf as maniere te bespoedig etes sowel as bronne van stres. Vir sommige van hierdie ouers, veral moeders, vinnige maaltye was bronne van stres omdat hulle nie in ooreenstemming met hul kos en eet ideale en gedreig gesondheid en voedingstatus vir hulself en hul kinders. Hierdie bedreigings teruggevoer in die interpretasie en emosionele domein as gevoelens van baie van hierdie werkers lae-loon beskryf ook geld druk en kort termyn en onseker bane wat voedselkeuses beperk. Minstens die helfte van die deelnemers het minder as 'n jaar op hul huidige poste paar vir minder as 'n maand gewerk. Sommige ouers beskryf vashou aan minder wenslik poste wat min en beperkte familie tyd betaal in die hoop dat hierdie poste sal lei tot iets beters. Dit was 'n besondere las vir enkel ouers, veral vir enkelma's. Ontsteld gesinsverhoudings geplaas ook 'n beperking op die bedrag van hulp beskikbaar by die tuiste van sommige ouers. Baie deelnemers beskryf gedetailleerde strategieë vir geld te spaar op kos aankope en voorsiening by die huis en by die werk (bv inkopies by afslag winkels, draai etes, die beperking van uiteet of meenemen kos). Bespreking Werk-familie spillover en roloorlading ondervind as alledaagse swaarkry wat daagliks kos keuse hanteringstrategieë deur die lae-loon werkende ouers wat deelgeneem het aan hierdie studie genoodsaak. Terwyl sommige ervarings van spillover positiewe was, was negatief spillover van die werk aan familie deur die deelnemers as 'n dominante invloed op hul voedsel keuse strategieë. Hierdie studie verbreed voor werk in hierdie gebied deur uitdruklik identifiseer die bronne van negatiewe en positiewe spillover by die werk en by die huis, asook die strategieë mense gebruik om die effekte van spillover en oorlading op hul voedselkeuses te akkommodeer. Die werkende ouers wat deelgeneem het aan hierdie studie is die hantering van beide die gevoelens en die probleme wat deur teenstrydige werk en gesin eise. Vir baie, die kos keuse hanteringstrategieë hulle beskryf was nie uiteindelik effektief in die vermindering van spillover. In sommige gevalle, die hanteringstrategieë hulself ontlok skuld en ontevredenheid met die ouers en spousal rolle asook met persoonlike voeding keuses. Slegs 'n paar van hierdie ouers beskryf aangepaste strategieë om die situasies waarin hulle hulself bevind verander en verminder spillover deur oor te skakel na minder veeleisende werk. Uitdrukkings van onsekerheid met die huidige werk en hoop vir 'n beter werksomstandighede in die toekoms meer tipies. Hierdie bevindinge dui daarop dat ouers nie voel dat hulle die mag het om die situasies waarin hulle hulself bevind, nog 'n moontlike bydraende faktor tot hierdie gevoelens van ontevredenheid en skuld te verander. Bemeestering en beheer situasies gegee hoë waarde in die Amerikaanse en Westerse kultuur in die algemeen (Giddens, 1991). Hoewel hulle probeer om te lewe tot hoog aangeskryf sosiale ideale vir die voeding van hul gesinne en hulself goed, hierdie ouers gekonfronteer daaglikse eise op hul tyd en energie wat nie voorsiening maak vir die vervulling van daardie ideale. Ook het die hanteringstrategieë vir hulle beskikbaar is waarskynlik produseer 'n gevoel van algehele bemeestering en beheer oor belangrike aspekte van die lewe, positiewe emosies wat sal help om hulle te ondersteun en in stand te hou meer effektief te hanteer pogings (Folkman selfdoeltreffendheid verband hou met kos keuses. Die bevinding dat die meeste strategieë beskryf deur hierdie werkende ouers was daarop gemik om die hantering van die gevoelens van stres, nie met die aanspreek van die bronne van spillover en oorlading is in teenstelling met gebruik van 'n lang termyn aangepaste strategieë om spillover verlig deur 'n dubbele loopbaan paartjies met 'n hoër inkomste en opvoeding (Moen 2003). die lae-loon volwassenes in die huidige studie het baie geleenthede om die bronne van die werk-familie spillover in hul lewens te verminder nie aan te bied. die werksonsekerheid wat kenmerkend van hul werk lewens was het hulle huiwerig is om werk te verander oorweeg omdat hulle nodig is om die inkomste, lae soos dit was. die werk stressors beskryf deur baie van hierdie ouers, soos gevarieerde ure, oortyd, verskeie bane, en skofwerk het dit moeiliker vir hulle om strategieë wat daarop gemik is op die vermindering van spillover of oorlading deur die beplanning wat voorlê of gebruik neem tyd af om familie behoeftes aan te spreek. vinnige etes en behandeling van voedsel: Twee tipes hanteringstrategieë beskryf deur hierdie ouers kan negatiewe gevolge vir voeding en gesondheid. Hierdie werkende ouers gekenmerk die etes (bv worsbroodjies, pizza, doos macaroni en kaas, geblikte ravioli) dat hulle as 'n kern strategie vir die hantering van werk-familie spillover as minder gesonde as wat hulle wil. In 'n omgewing waar die werk-familie spillover en oorlading is alledaags, die behandeling van die familie van voedsel om te gaan met die alledaagse stres, kan die kos verbruik van minder gesonde kos te verhoog. Dit is kommerwekkend dat hierdie strategieë verskyn deurdringende in hierdie monster te wees. As werkende ouers gereeld vertrou op vinnige terugval etes en lekkernye soos gereelde hanteringstrategieë dan hul voedingswaarde beperkinge het implikasies vir beide kind en ouer voeding en gesondheid. Die voorkoms van hierdie strategieë en hul verhouding tot dieet moet bevestig. Deel van die koste van die werk-familie spillover vir lae-loon werk families kan ook 'n devaluatie van familie eet nie. Verskeie van die voedselkeuse hanteringstrategieë beskryf deur hierdie ouers verminder verwagtinge vir 'n familie en persoonlike maaltye. Sommige werkende ouers in hierdie studie verminder aandete om net nog 'n huishoudelike karwei. Dit omskep eet in die vergadering van fisiologiese behoeftes, sonder om noodwendig bevredigende voedingsbehoeftes, familie sosiale behoeftes, persoonlike genot of die verskaffing van rol tevredenheid. Dikwels word hierdie verminder verwagtinge as gevolg van die behoefte om die tyd en energie spandeer op kos en eet teen ander belangrike familie, werk, of persoonlike aktiwiteite soos kinders Devine, 2001) te balanseer. Die huidige bevindings dui daarop dat, in omstandighede waar kos en eetgewoontes is konsekwent kort verander, waarde onderhandelinge rondom werk-familie spillover, verwagtinge vir kos en eet en voedingswaarde doeltreffendheid moet ondersoek word. 'N Sub-groep van hierdie werkende ouers gedefinieer familie etes as etes geëet in restaurante, gereeld kitskos of pizza restaurante. Hierdie gereelde eet-out of meenemen etes is verwag en gewaardeer as een van die min kalm, stil, en lonende tye van die week, toe almal in die familie teenwoordig en tevrede is met die kos was, en moeg moeders kan ontspan en eet met almal anders. Hierdie gebeure het 'n werklike behoefte vir hierdie hardwerkende ouers, maar het belangrike voeding en gesondheid implikasies as gevolg van die laer voedingswaarde van maaltye tipies weg van die huis geëet. Bande tussen familie etes en die voedingswaarde van kinders Perry, 2003) dui daarop dat die werk-familie spillover belang mag hê as 'n bydraer tot kind voeding en gewig status. Die werkende ma's wat etes vooruit voorberei tyd en het genoeg kos aan meer as een ete duur beskryf ook die nadeel van sodanige strategieë. Sommige van hierdie moeders bestee groot dele van nie-werksdae inkopies en die voorbereiding van voedsel, dikwels ten koste van ander familie aktiwiteite of persoonlike ontspanning. Hoewel hulle tyd op die werk nagte mag gered het, hierdie strategieë dikwels gevra aansienlike naweek tyd en het bygedra tot moeders gevoelens van tyd skaarsheid (jabs, 2006). In 'n konteks waar die tyd vir huishoudelike werk is om te daal en ouers voel dat hul tyd saam met hulle kinders is beperk, kan hierdie strategieë n koste dra dat sommige ouers nie bereid is om te betaal. Hierdie bevindinge bied steun vir 'n roloorlading interpretasie onder hierdie lae-loon werkende ouers (Marks, 1977). Studie deelnemers meestal beskryf negatiewe werk om familie spillover, en slegs 'n paar deelnemers beskryf voorbeelde van positiewe spillover van die werk aan familie of familie te werk. Slegs 'n paar van hierdie ouers verskyn om voordeel te trek uit rol verbetering (Sieber, 1974). Hierdie paar kan baat gevind omdat hul werksituasies was buigsaam genoeg om positiewe spillover fasiliteer of omdat die werkers self het 'n beter persoonlike hulpbronne. Rol gehalte is voorgestel as 'n beter voorspeller van gesondheid as rolle per se (Barnett Gareis, 2006). Die swak gehalte van die werk rolle deur baie beskryf in hierdie lae-loon werkende bevolking bied ondersteuning vir hierdie hipotese. Die konstruktivistiese benadering en die in-diepte aard van hierdie onderhoude ons toegelaat om die spesifieke strategieë wat deur hierdie werkende ouers is gebruik in hul daaglikse stryd om kos keuses te bestuur in die lig van botsende werk en gesin eise te ontdek. Hierdie bevindinge is waarskynlik die meeste geskik om die ervarings van ander lae-loon stedelike werkende ouers te wees. Ons verwag dat ouers met verskillende sosio-kulturele kenmerke verskillende ervarings kan hê en gebruik verskillende strategieë. Dit is moontlik dat die ouers wat aan hierdie studie deelgeneem beter is die bestuur van as 'n paar ander, omdat hulle die tyd om ons onderhoudvoerders te praat kon kry. Alternatiewelik kan hulle 'n groter finansiële probleme gehad het, sodat ons beskeie vergoeding was van groter waarde aan hulle. Werk-familie spillover moet ondersoek word met ander groepe van ouers om hul begrip te voeg tot hierdie prentjie. Hierdie bevindinge moet ook kwantitatief geassesseer te word in 'n groter bevolking te bepaal die omvang van die probleem en die verhouding van spillover te dieet. Hierdie bevindinge dui daarop 'n paar geleenthede vir toekomstige navorsing. Die konseptuele raamwerk van die werk-familie spillover en die spesifieke kos keuse hanteringstrategieë wat uit hierdie studie sal as die bronne van nuwe kwantitatiewe maatstawwe van voedsel keuse strategieë wat verband hou met werk-familie spillover dien. Hierdie maatreëls kan gebruik word om die impak van die werk-familie spillover en verwante kos keuse strategieë op voedingstof innames bepaal. Byvoorbeeld, kan 'n mens die dieet impak van gevoelens van tyd druk, moegheid, en werkstressors en die gebruik van 'n dieet strategieë soos die gebruik van 'n vinnige etes, neem-out etes, of kos gebruik as 'n verrassing op dieet gehalte te evalueer. 'N Bykomende ope vraag wat nie deur die deursnee-studie ontwerp aangespreek kan word is die mate waarin werkende ouers te pas by spillover en oorlading met verloop van tyd en die ontwikkeling van langtermyn-strategieë deur die verandering van werk en gesin voorwaardes. Hierdie vraag kan veral pertinent onder werkers met gereelde werk veranderinge wees. 'N Langer studie wat ouers met verloop van tyd volg is nodig om hierdie vraag te beantwoord. Ons het onderneem om hierdie navorsing om meer oor die wydverspreide verskynsel van spillover wat algemeen erken word, maar swak verstaan ​​leer. Werk-familie spillover het belangrike implikasies vir beleid voedselhulp, vir werkgewers, en vir voeding en gesondheidswerkers wat met gesinne. Dieet standaarde vir beleid voedselhulp in die VSA (1999) is gebaseer op die aannames dat alle kos gekoop in 'n kruidenierswinkel en voorberei van nuuts af by die huis. Hierdie aannames nie ooreenstem met die ervarings van die meeste van die werkende ouers in hierdie studie, van wie baie nie die tyd, energie en vaardighede om hierdie verwagtinge te voldoen. As hierdie bevindinge in toekomstige navorsing word ondersteun, stel hulle dat die aannames onderliggend beleid voedselhulp nodig het om te wees re-ondersoek. Die impak van botsende werk en gesin eise aan werkplek produktiwiteit, werkbevrediging, en persoonlike gesondheid beteken dat daar 'n behoefte aan kreatiewe praktiese oplossings vir die probleme van die werk-familie spillover en oorlading in die werkplek te vind. Dit is belangrik vir die gesondheid van die ouers sowel as hul kinders. Daar is egter 'n aantal verskille. Hier is 'n uiteensetting van 'n paar van die groot verskille wat nie voor die hand liggend te wees vir almal. Sommige sien buitelandse valuta (Forex) mark 'n baie soortgelyk aan ander finansiële markte. Dit is waar dat forex aandele baie eienskappe met die aandelebeurs, maar by ondersoek, sal jy leer dat hulle ook 'n aantal verskille wat forex en die aandelemarkte van mekaar te onderskei. Beide die aandelemark en die forex mark werk in 'n streng skedule. Die meeste aandelemark bedryf vir 8 ure, en dan sluit tot die volgende oggend wanneer dit vir verhandeling oopmaak weer. Jy kan 'n meer uitgebrei skedule hier gaan in die ASX webwerf. In teenstelling, is daar geen downtime in forex. 2. Trading Marketplace Forex, in teenstelling met die aandelemarkte, is nie geografies vasgemaak. Dit kan gedoen word op 'n plek wat die beste by die vraag en gerief van die handelaar. Sommige Forex uitrustings soos Go Markte, kan selfs vir mobiele handel met behulp van 'n iPhone of 'n iPad. Every n voorraad verkoop word, 'n middelman, mag dit 'n makelaar of 'n ander entiteit, is altyd staan ​​tussen koper en verkoper. Hulle maak geld net om die handel te fasiliteer. Dieselfde is die geval elke keer as 'n voorraad gekoop. Jy het om te gaan deur 'n middelman. Dit is nie die geval met forex. In forex mark, kan 'n handelaar te koop of verkoop direk deur kol handel omdat die forex mark is nie gesentraliseerde. Naas, die meeste makelaars Don t addisionele transaksiefooi of selfs 'n kommissie hef. In forex mark, kan 'n handelaar programme gebruik om 'n forex handel oor 'n forex sein outomaties uit te voer. Dit maak forex feitlik oombliklike. 'N forex handelaar is meer minder geneig om 'n handelsmerk te mis as gevolg van die tyd wat dit neem om 'n enkele Tade voer. In aandelemarkte aan die ander kant, 'n handelaar moet hierdie ten einde die handel vloer kry, en van daar af, kan dit nog 'n paar minute neem om te word uitgevoer. In forex mark, valuta handelaars het die voordeel van die gebruik van forex stelsels. Hierdie stelsels help om 'n valuta handelaar in die bepaling van die beste tyd om te verkoop, of koop 'n geldeenheid en die beste ding wat 'n aandelemark handelaar want dit is 'n makelaar.


No comments:

Post a Comment